torsdag 31. mai 2012


Jeg skjønner ikke hvorfor jeg poster bilder av meg selv gråtende? Vil jeg ha oppmerksomhet? Jeg tror ikke det. Jeg vet ikke, for å være ærlig. Kanskje bare fordi jeg liker folk best gråtende. Spesielt gutter. Ikke lillebroren min eller farfar eller pappa. Eller mannen i blomsterbutikken på Grünerløkka (for å være ærlig har jeg aldri sett han gråte (han er liksom-crushet mitt)), men skategutter eller gangstergutter. Helst ett par år eldre. (Dere vet de typer gutter alle bikbok-jenter (+ jeg) liker. 
Folk som gråter er så pene. Det er vel derfor.




fredag 25. mai 2012

en kjærlighetshistorie om en panda og et pinnedyr

istad satt jeg på 60-bussen og sov, før jeg brått våkna av at tobias kyssa meg mens vi satt i vinduskarmen i rom 231 på skolen. så gikk jeg hjem og spiste to taco og en sandwich.




torsdag 24. mai 2012

det sies at hvis du ikke får sove er det fordi du er våken i en annens drøm

(jeg får sove når som helst hvor som helst)

onsdag 23. mai 2012


vi skal ha laks til middag, men jeg vil jo ikke ha det! hvorfor griller folk om sommeren? kan vi ikke bare spise vannmelon og gul-saftis og gå rundt i undertøy
hvorfor kan jeg ikke bare gjøre hva jeg vil


onsdag 16. mai 2012

Verdens mest ensomme hval


I 2004 skrev New York Times en artikkel om verdens mest ensomme hval. Forskere har fulgt hvalen siden 1992 og funnet ut hva problemet er: Hun er ikke som alle andre bardehvaler. I motsetning til andre hvaler har hun ikke venner. Hun har ikke en familie. Hun har ikke en stamme eller gjeng. Hun har ikke en elsker. Hun har aldri hatt en. Sangene hennes kommer i grupper på to til seks rop, og varer i fem til seks sekunder hver. Men stemmen hennes er ulik alle andre bardehvalers. Det er unikt; mens resten av hennes type kommuniserer mellom 12 og 25 Hz, synger hun på 52 Hz. Det er nettopp det som er problemet, ingen andre hvaler kan høre henne. Hver og en av hennes desperate rop for å kommunisere forblir ubesvart. Og for hvert eneste rop blir hun tristere og mer frustert, mens ropene hennes blir dypere i fortvilelse som årene går. 

tirsdag 15. mai 2012

idag fikk jeg en gave jeg ble kjempeglad for men jeg glemte å spørre om jordbær og spiste alle selv og det gjorde meg trist for jeg vil jo være snill og søt og bry meg om andre og dele jordbærene mine

Er en liten kyllingvild

Lei av å være bling
Så ble kyllingving


Hvem vil vel ikke være en Kyllingvild ????  Jeg, for jeg er ei lita sigris

mandag 14. mai 2012

å gud jeg får ikke puste

Dypt savnet

når så du den svarte notatboka mi sist?

dette takler jeg ikke ...
19:40 lå jeg krølla sammen som en ball på kjøkkengulvet og lagde en knurrelyd
19:56 satt jeg ved kjøkkenbordet og beit meg i leppa og lagde en pipelyd (den faste pipelyden min)

for en bok - snakk om patetisk

finnerlønn: 100 kroner

fredag 11. mai 2012


dette er deg. på tur med en hund som tisser






jeg tror det er best at jeg blogger om at jeg kjøpte denne singletten på hennes & mauritz for 30 kroner og sånt, for tankene mine er slemme og jeg tror ikke det er bra å dele de med dere.   

onsdag 9. mai 2012





jeg klarer ikke jeg klarer ikke herregud hjelp meg jeg får ikke puste åh hjelp
................ 


tirsdag 8. mai 2012





i går gråt jeg i noen timer men det var egentlig bare bra for idag gråt jeg ikke én tåre (bokstavelig talt)
jeg gråt ikke idag fordi jeg har funnet ut at jeg kommer til å gifte meg med. jeg vet ikke hva jeg skal kalle han lenger for han har for mange navn. og han elsker meg og jeg har allerede brukekjole
+ at jeg spiser is i dag!!!!!!!!!! og. (is er det beste jeg vet)





søndag 6. mai 2012

- Deepak Chopra

Vær glad uten grunn, som et barn. Hvis du har en grunn for å være glad, er du i vansker, fordi grunnen du har kan blir tatt fra deg.
jeg lente panna inntil kanten under bordplata, etter å ha plukket opp alle knappenålene mamma mista på gulvet. bordet dirra behagelig i panna mi når mamma søy med symaskinen. hun snakka i vei, men jeg hørte ikke lenger etter.
idag ville jeg gråte tre ganger men jeg gråt ikke en eneste tåre (ok da én)

onsdag 2. mai 2012

det gjør ingenting




jeg spiser ostekake og jeg vil gråte og jeg vet ikke hvorfor
jeg mener ikke at jeg lurer på hvorfor 
for jeg gråter hver dag 
men jeg vet allikevel ikke hvorfor